Vragen over Erectiepil?
Veel gestelde vragen leest u hier

Vragen over Erectiepil kunt u ons stellen via telefoon of e-mail. Lees voordat u contact met ons opneemt eerst deze veel gestelde vragen over Erectiepil door over het gebruik van Erectiepil, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Erectiepil

Is Erectiepil geschikt voor iedereen?

Erectiepil is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Erectiepil is bedoeld voor mannen die hun potentie en erectie willen ondersteunen. Houd de capsules buiten het bereik van kinderen.

Is Erectiepil wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Erectiepil?

Erectiepil is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Erectiepil is volledig veilig en verantwoord.

Is het effect van Erectiepil blijvend?

Het effect van Erectiepil is binnen ongeveer 30-45 minuten na inname merkbaar en houdt ongeveer 4 uur lang aan.

Waar wordt Erectiepil gemaakt?

De ingrediënten van Erectiepil komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Hoe lang kan ik Erectiepil bewaren na het openen?

Op de verpakking van Erectiepil is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Erectiepil vergoed door mijn verzekering?

Erectiepil is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Hoeveel capsules bevat een verpakking Erectiepil?

Een verpakking Erectiepil bevat 4 capsules.